Niels Born

Psychotherapeut BIG

Introductie

Ik ben Niels Born (1989) en ik werk als psychotherapeut met individuele cliënten alsook met gezinnen, paren en groepen. Op het pad van mijn ontwikkeling ben ik eerst geïnspireerd geraakt door de psychoanalytische psychotherapie, waar ik nog steeds veel elementen uit gebruik. In de loop van mijn vorming en opleiding ben ik mij ook gaan interesseren in systeem- (gezinnen en paren) en groepstherapie. Een ontwikkeling die ik verder hoop uit te breiden in de komende jaren.

In de behandeling vind ik het belangrijk om binnen een veilige therapeutische relatie jou te kunnen helpen om contact te maken met onderliggende gevoelens die je in de weg zitten. Ik geloof in duurzame ontwikkeling waarbinnen ruimte is voor mildheid en integratie van zowel pijnlijke als prettige gevoelens. Dat doe ik door met een warme, nieuwsgierige houding samen met jou te onderzoeken wat er bewust en onbewust in jou leeft. Daarbij maak ik gebruik van technieken uit de cliëntgerichte psychotherapie, psychoanalytische psychotherapie, Mentalization Based Therapy (MBT), Emotionally Focused Therapy (EFT) en Schema Focused Therapy (SFT).

Je kunt bij mij terecht met stemmings- en angstklachten die al langere tijd bestaan alsook persoonlijkheidsproblematiek of problemen in relaties met jezelf en anderen.

Lidmaatschappen & registraties

Werkdagen Niels

Dinsdag 9-18u
Woensdag 9-18u
Donderdag 9-18u
Vrijdag 9-18u

Locatie: Servaasbolwerk 11

Wachttijd

Op dit moment neem ik geen nieuwe cliënten aan.

Kwaliteit en klachtenregeling

Waar wij voor staan