Eva Broomans

Psychotherapeut BIG – Seksuoloog NVVS

Introductie

Sinds 2003 heb ik – bevlogen en met veel plezier – binnen verschillende settingen van de geestelijke gezondheidszorg gewerkt: van ziekenhuis, psychotherapeutisch dagkliniek tot GGZ-instelling en nu binnen de vrijgevestigde psychotherapie praktijk.

Mijn basishouding is persoonsgericht. Ik wil mensen helpen inzicht te verwerven in hun eigen problematiek. We zoeken samen, op efficiënte wijze, naar een passende manier van leven en omgang met anderen. Daarbij houden we een duidelijk behandelaanpak in het oog. Mijn ervaring is dat een veilige, transparante werkrelatie, ertoe leidt dat klachten verminderen en contact  met verlangens, wensen en grenzen verbetert.

In 2007 ben ik geregistreerd, als seksuoloog NVVS. U kunt bij mij terecht met vragen of problemen met: seksuele opwinding, orgasme, pijn bij seks, vragen over gender-identiteit/-incongruentie en verschil in verlangen tussen partners. Komt u specifiek voor Transgenderzorg, dan kunt u de volgende website bezoeken: https://transgenderzorgutrecht.nl

Partner-relatietherapie geef ik voornamelijk vanuit het kader van de Emotionally Focussed Therapy (EFT).

Het grootste deel van mijn werkzaamheden bestaat uit het behandelen van (gevolgen van) persoonlijkheidsproblematiek en trauma. Denk bijvoorbeeld aan angst-, stemmingsklachten en zelfbeeld problematiek. Ik behandel vanuit het kader van de psychoanalytische psychotherapie en schematherapie, zowel individueel, als in een groep. Zie voor verdere uitleg de links bij de Lidmaatschappen en registraties.

Lidmaatschappen & registraties

Werkdagen Eva

Maandag 8-18u
Woensdag 8-18u
Donderdag 13:30-21:30u
Vrijdag 8-18u

Locatie: Servaasbolwerk 11

Wachttijd

Op dit moment neem ik geen nieuwe cliënten aan.

Kwaliteit en klachtenregeling

Waar wij voor staan