Esther Pas

Psychotherapeut BIG

Introductie

Mijn naam is Esther Pas, geboren in 1988 en getogen in Amsterdam. Ik ben afgestudeerd in Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens ben ik opgeleid tot GZ-psycholoog (2017) aan de Rinogroep in Utrecht en psychotherapeut (2022) aan de RINO Amsterdam. Naast het werken in een vrijgevestigde psychotherapiepraktijk in Amsterdam (Psychologie La Croix), heb ik in mijn loopbaan enkele jaren specifieke ervaring opgedaan in de GGZ, waar ik heb gewerkt met volwassenen en jongvolwassenen met uiteenlopende problematiek, maar voornamelijk met emotieregulatie- en persoonlijkheidsproblematiek.

Ik werk met individuele cliënten, alsook met echtparen en ik heb ervaring in het geven van groepstherapie. In de afgelopen jaren heb ik mijn interesse gevonden in de psychoanalytische psychotherapie, waar ik momenteel voornamelijk uit werk en mij blijvend in verder zal ontwikkelen. Tevens gebruik ik technieken uit verschillende andere therapievormen, zoals cognitieve gedragstherapie (CGT), affectfobietherapie (AFT), Mentalization Based Therapy (MBT) en cliëntgerichte psychotherapie.

Ik vind het belangrijk om jou een veilige omgeving te kunnen bieden, waarin een prettige en gelijkwaardige samenwerking tot stand kan komen. In deze samenwerking wil ik jou middels warmte, confrontatie, een analytische en oordeelsvrije kijk, maar zeker ook met humor in een mooi proces kunnen begeleiden. Mijn doel is om in dit proces met jou tot een dieperliggende en rijkere emotionele beleving te kunnen komen, waardoor jouw bewegingsvrijheid groeit, je je stabieler kan gaan voelen en meer in verbinding tot jezelf en anderen. Je kunt bij mij terecht voor (langer bestaande en/of terugkerende) angst- en stemmingsklachten, rouw, identiteits- en persoonlijkheidsproblematiek en/of problemen in relatie tot jezelf of met anderen.

Lidmaatschappen & registraties

  • LVVP (gewoon lid)
  • NVP
  • BIG psychotherapeut: 49922504116
  • BIG GZ-psycholoog: 29922504125

Werkdagen Esther

Ma: 9-17u
Di: 9-15u
Woe: 9-17u
Vrijdag: 9-15u

Locatie: Servaasbolwerk 11

Wachttijd

Op dit moment neem ik geen nieuwe cliënten aan.

Kwaliteit en klachtenregeling

Waar wij voor staan